Om Rökkanal.se

Om Rökkanal.se

Rökkanal är ett familjeföretag med över 12 år av framgångsrik erfarenhet. När vi grundades var vi den allra första onlinebutiken specialiserad på skorstensrör och rökrör. Under åren har vi hjälpt över 45 000 kunder med deras skorstensrör och har ett genomsnittligt kundbetyg på 4,5 av 5 på skalan! Med över 1100 produkter på vår webbplats och möjligheten till anpassning erbjuder vi en lösning för varje situation. Även om du föredrar att beställa dina skorstensrör i en annan färg, erbjuder vi möjligheten att beställa dem i de vanligaste färgerna som finns på RAL-färgkartan. Tack vare den höga kvalitén på våra produkter lämnar vi 25 års garanti på dubbelväggs skorstensrör!

Varför beställa dina skorstensrör från Rökkanal?

Voorraad Kachelconcurrent

Mer än ett decennium av erfarenhet innebär att vi redan har upplevt nästan varje tänkbar situation när det gäller skorstensrör. Vi vet hur vi kan hjälpa dig så att du beställer rätt produkter och gör en korrekt installation. Även efter installationen av din spis kommer vi att ge dig hjälp så att du kan värma ditt hem utan problem i många år framöver. Våra produkter skickas direkt från tillverkaren i Tyskland, vilket gör att du kan beställa högkvalitativa produkter från oss till nätpriser.

Tack vare vårt urvalsverktyg kan du lätt välja de produkter du behöver inom 15 minuter. Naturligtvis kan du alltid kontakta oss för personlig rådgivning om du föredrar det. Våra specialister kommer sedan att ge dig expertråd för att garantera att din spis fungerar optimalt och uppfyller alla lagar och regler.

Service efter köpet 

Vi är engagerade för att alltid ha en nöjd kund! Har du frågor om din leverans eller om installationen av skorstensrören? Självklart kan du alltid kontakta oss.

Kontakta Oss

Vi ger dig de tekniska råden du behöver direkt.

info@rokkanal.se

010 898 99 77 Mån-Lör 09:00 - 21:00

 

Rökkanal.se ett varumärke från:

Nice & Warm BV
info@nice-warm.com
Tel:  +31 38 240 00 22
Momsreg.nr: NL860015440B01
Organisationsnummer: 74756427