Skorstensrör

Modulskorsten
Modulskorsten
Skorstensrenovering
Skorstenrenovering
Rökrör
Rökrör
Bastuskorsten
Batuskorsten

 

Störst på Skorstensrör

Vi är Europas största webbutik specialiserad på modulskorsten och skorstensrör. Hos oss får du en garanti på bra kvalitet och skorstenar till ett lågt pris. Vi rådgör med dig innan du köper din skorstenrör, och om något blir fel: Då löser vi det!

Våra modulskorsten är tillverkade enl DIN EN 1856-1 temperaturklass T600. Vi erbjuder även flexibel skorstensslang på skorstenrenovierung, rostfria anslutningsrör och skorstenar, rökrör för kaminer.

Vi köper direkt från den tyska tillverkaren och kan därför alltid hålla högsta kvalitén till det bästa priset.

Om våra Skorstensrör

Våra modulskorsten är tillverkade av 0,6 mm rostfritt stål (SS) med isolering av mineralull i högsta kvalitet. En rostfri, CE-godkänd kvalitetsskorsten med många användningsområden både vid nyinstallation och skorstenrenovering. Perfekt för ved- & pelletskaminer, olika typer av biobränslepannor, olje- och gaspannor. Du kan dessutom placera skorstenrör både inomhus och utomhus!

Varför ska du köpa en skorsten av Rökkanal.se

  • Expertråd
  • Högsta tyska kvalitén
  • Bästa pris
  • Service efter köp

Köp en Skorstensrör på nätet

Har du sett vårt utbud i butiken och gjort ditt val? Beställ snabbt och enkelt din skorstensrör via vår webbutik. Vill du fråga något? Kontakta oss för professionell rådgivning!

Modulskorsten, enkla rörkrör för kamin- eller pannanslutning eller skorstenrenovierung, du hittar det du behöver i vår webbutik!

Våra populäraste skorstensrör

Här är en lista på våra populäraste skorstenrör:

Modulsskorsten av rostfritt stål 150 mm

Skorstensrenovering flexibel 150 MM