Insatsrör skorsten

Störst på Insatsrör för skorsten

Vi är Europas största webbutik specialiserad på modulskorsten och Insatsrör för skorsten. Hos oss har du en garanti för bra kvalitet och skorstenar till ett lågt pris. Vi ger dig råd innan du köper din skorsten, och om något blir fel - Då löser vi det!

Skorstensrenovering

Våra modulskorstenar är tillverkade enl DIN EN 1856-1 temperaturklass T600. Vi erbjuder även flexibel skorstensslang för skorstensrenovering, rostfria anslutningsrör och skorstenar, rökrör för kaminer.

Vi köper direkt från den tyska tillverkaren och kan därför alltid hålla högsta kvalité till bästa pris.

Om våra Insatsrör för skorsten

Våra modulskorstenar är tillverkade av 0,6 mm rostfritt stål (SS) med isolering av mineralull i högsta kvalitet. En rostfri, CE-godkänd kvalitetsskorsten med många användningsområden både vid nyinstallation och skorstenrenovering. Perfekt för ved- & pelletskaminer, olika typer av biobränslepannor, olje- och gaspannor. Du kan dessutom placera skorstenrör både inomhus och utomhus!

Varför ska du köpa en skorsten av Rökkanal.se

    • Expertråd
    • Högsta tyska kvalitén
    • Bästa pris
    • Service efter köp

Köp ditt insatsrör för skorsten på nätet

Har du sett vårt utbud i butiken och gjort ditt val? Beställ snabbt och enkelt din skorsten via vår webbutik. Vill du fråga något? Kontakta oss för professionell rådgivning!

Insatsrör för skorsten, enkla rökrör för kamin- eller pannanslutning eller skorstensrenovering, du hittar det du behöver i vår webbutik!

Våra populäraste skorstenrör

Här är en lista på våra populäraste skorstenrör:

Modulsskorsten av rostfritt stål 150 mm

Insatsror skorsten flexibel 150 MM