Insatsrör Dubbelväggs - per mtr

510,- kr

Inkl. moms exkl. transport

Insatsrör dubbelväggiga - per mtr

Dubbelväggiga rör används i huvudsak för montering i utdömda, murade kanaler, men används också som alternativ i samband med byte av eldstad som kan innebära kraftigt sänkta rökgastemperaturer med risk för kondensbildning.

Detta flexibla rör har en hög draghållfasthet och tål höga temperaturer. Den inre väggen är slät för att underlätta rökflödet i jämförelse med de traditionella enkelväggiga slangarna. Det hjälper även till att begränsa vidhäftningen av sot , samt att aggressivt kondensvatten inte förbli i röret.

Insatsröret är tillverkat av syrafast titanlegerat rostfritt stål (AISI 316Ti) med slät insida, vilket skapar optimala dragförhållanden och minskar risken för att sot och avlagringar fastnar. Insatsrör används för reparation av utdömd eller läckande skorsten och är den vanligaste reparationsmetoden som används idag. Rekommenderas till alla typer av bränslen såsom olja, gas, ved, flis, pellets m.m.

Vid behov utav sotning av denna dimension räcker det med en Nylonborste

Med 10 års materialgaranti. Typgodkännandebevis medföljer vid leverans för uppvisande vid sotarens besiktning.

Minimum 4 mtr.

Kapacitetsförklaring

EU:s byggproduktförordning

Mer information

Namn Insatsrör Dubbelväggs - per mtr
Artikelnummer FLEX01-100
Leveranstid (vardagar) 10 - 12
Frakt För ordervärde upp till 1999 kr är fraktkostnaden 650 kr inklusive moms. För ordervärde över 1999 kr : 950 kr. Ordervärde över 12999 kr: gratis.
(för) rökrör med inv. diameter (mm) 100