Rökrör

 

Rökrör

Störst på Rökrör

Vi är Europas största webbutik specialiserad på rökrör och skorstensrör. Hos oss har du en garanti för bra kvalitet och skorstenar till ett lågt pris. Vi ger dig råd innan du köper din skorsten, och om något blir fel - Då löser vi det!

Våra modulskorstenar är tillverkade enl DIN EN 1856-1 temperaturklass T600. Vi erbjuder även flexibel skorstensslang på skorstensrenovering, rostfria anslutningsrör och skorstenar, rökrör för kaminer.

Vi köper direkt från den tyska tillverkaren och kan därför alltid hålla högsta kvalité till bästa pris.

Om våra Rökrör

Våra modulskorsten är tillverkade av 0,6 mm rostfritt stål (SS) med isolering av mineralull i högsta kvalitet. En rostfri, CE-godkänd kvalitetsskorsten med många användningsområden både vid nyinstallation och skorstenrenovering. Perfekt för ved- & pelletskaminer, olika typer av biobränslepannor, olje- och gaspannor. Du kan dessutom placera skorstenen både inomhus och utomhus!

Varför ska du köpa en Rökrör av Rökkanal.se

    • Expertråd
    • Högsta tyska kvalitén
    • Bästa pris
    • Service efter köp

Köp Rökrör på nätet

Har du sett vårt utbud i butiken och gjort ditt val? Beställ snabbt och enkelt din skorstenrör via vår webbutik. Vill du fråga något? Kontakta oss för professionell rådgivning!

Modulskorsten, enkla rörkrör för kamin- eller pannanslutning eller skorstenrenovierung, du hittar det du behöver i vår webbutik!

Våra populäraste skorstenrör

Här är en lista på våra populäraste rökrör:

Rökrör 150 MM


Modulsskorsten av rostfritt stål 150 mm