Rökrör Nacka

Tysk skorstens kvalitet  ✓Europas största webbutik  ✓Professionell rådgivning25 års garanti   

Ofenrohr

Modulskorsten Bastuskorsten Insatsrör skorstensrör

Varför ska du köpa en skorsten av Rökkanal.se

  • Expertråd
  • Högsta tyska kvalitén
  • Bästa pris
  • Service efter köp
  • 25 års garanti

Vi är experter på rökkanaler och har erfarenhet av försäljning av rökrör och kanaler med dubbelväggigt system. Våra produkter är av tyskt material och av oåterkallelig kvalitet och har en mycket strikt specifikation. Så du kan vara säker på att få en överlägsen produkt och exceptionellt värde för pengarna.

Rokkanal.se är en internetbutik specialiserad på försäljning av rör och produkter för skorstenar.

Vi erbjuder en mängd rör till mycket konkurrenskraftiga priser.

Produkterna levereras direkt från fabriken. Vi levererar till hela Sverige, och naturligtvis också till Nacka.

Skorstensrör i rostfritt stål i Nacka: kvalitetsdelar

För renovering av din skorsten är alla delar som erbjuds av rokkanal.se i enlighet med användningen i Sverige. Dessa rökrörsdelar är certifierade europeiska standarder (CE) och tål en temperatur på 600 ° C. Dessutom tillåter komponenterna i rostfritt rör en ångevakuering i fullständig säkerhet.
Rör i rostfritt stål som vi distribuerar har en 10-års tillverkargaranti. Dessa element av rökrör är tillverkade i rostfritt stål AISI 316L, en kvalitet som gör att de kan motstå kemiska attacker av rök och väderförhållanden. Rostfritt stålrör är en av de mest använda lösningarna för professionella installatörer.

Priset på en skorsten


Rökrören för en skorsten kostar cirka 1000 SEK till 1500 SEK per meter rör för materialet och mellan 2000 SEK och 4000 SEK för läggning.

För en kanal som redan finns på plats måste en sotning göras om kanalen inte har använts på länge. En sotare tar ut mellan 400 och 800 SEK. När kaminen är installerad och funktionell måste sotning göras två gånger per år. Detta gäller för vedspisar och träinsatser.

När kanalen byggs är det lite dyrare. Räkna mellan 10000 och 30000 SEK för material och arbetskraft.

Byggnadsarbeten bör inte tas lätt eftersom de garanterar säkerheten för din installation och dess prestanda. En dåligt ledad kanal kan påverka dragningen och därför värmesystemets effektivitet. En väl underhållen skorsten garanterar korrekt funktion av apparaten med kontrollerad energiförbrukning.