Insatsrör enkelväggina (pris per meter)

469,- kr

Inkl. moms exkl. transport

Insatsrör enkelväggina

Enkelväggiga rör används i huvudsak som kondensskydd i befintlig, godkänd skorsten i samband med byte till eldstad med låga rökgastemperaturer. De förekommer också som alternativ vid ventilationskanaler med höga krav på resistens.

Denna flexibla röret har en hög draghållfasthet och tål höga temperaturer. Det släta inre väggen för att underlätta läckage av rök i jämförelse med de traditionella enkelväggiga slangar. Även vidhäftning till väggen av sot starkt begränsad, och kan aggressivt kondensvatten inte förbli i fälgen.

Insatsröret är tillverkat av syrafast titanlegerat rostfritt stål (AISI 316Ti) med slät insida, vilket skapar optimala dragförhållanden och minskar risken för att sot och avlagringar fastnar. Insatsrör används för reparation av utdömd eller läckande skorsten och är den vanligaste reparationsmetoden som används idag. Rekommenderas till alla typer av bränslen såsom olja, gas, ved, flis, pellets m.m.

Vid behov utav sotning av denna dimension räcker det med en Nylonborste

Typgodkännandebevis medföljer vid leverans för uppvisande vid sotarens besiktning.

Kapacitetsförklaring

EU:s byggproduktförordning

Mer information

Namn Insatsrör enkelväggina (pris per meter)
Artikelnummer FLEX02-150
Leveranstid (vardagar) 10 - 12
Frakt För ordervärde upp till 1999 kr är fraktkostnaden 650 kr inklusive moms. För ordervärde över 1999 kr : 950 kr. Ordervärde över 12999 kr: gratis.
(för) rökrör med inv. diameter (mm) 150